Over ons

Wij zijn Rolf (Chaps) en Stephany en in 2010 zijn we getrouwd op Aruba. Samen hebben we dochter Koekie van 3 en zoon D’ van 15 die op Aruba woont. Ons gezin bestaat uit nog 2 andere kinderen die Chaps heeft meehelpen opvoeden en grootgebracht. D’ heeft namelijk nog een oudere broer en zus van zijn moederskant. Zij zijn inmiddels volwassen. Naty van 26 woont met haar gezin in Nederland en Carlos van 23 woont met zijn gezin op Aruba. Koekie is rijkelijk gezegend met haar broers en zus, ze zijn gek op haar.

In 2008 leerden Chaps en ik elkaar in Nederland kennen, maar al snel droomden we van een leven op de Antillen. We fantaseerden over zon, zee en strand, een minder gejaagd leven en vooral om terug te keren naar onze roots. Omdat we beiden op Curaçao geboren zijn, besloten we dat dat het eiland zou worden waar wij een nieuw leven wilden beginnen. Tijdens ons laatste bezoek aan Curaçao in 2013 was het voor ons overduidelijk, we wilden niet meer terug naar huis. Als we deze stap wilden zetten dan moest het nu. Na nog een jaar praten en wikken en wegen besloten we dan eindelijk om eind 2014 definitief de knoop door te hakken en ons huis te koop te zetten. Binnen 8 weken was het huis verkocht en stond onze inboedel opgeslagen voor verscheping.

Deze laatste paar maanden kunnen we gelukkig bij familie terecht en daarmee gaat de laatste fase in van dit lange proces. Op dit moment staan we voor een van de meest spannende keerpunten in ons leven. Wij keren terug naar ons geboorte-eiland.

B6OZpEMIAAAhUQ9

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s