BAMM!!!!!

Ken je dat, dat je buiten zinnen bent van vreugde? Dat je niet kunt slapen van geluk? Dat heb ik. Ik ben superrrrrrrrrr gelukkig. Super blij. Ecstatic is het juiste woord. Ik heb namelijk hartstikke een baan!! BAMM!!! Zoals mijn zusje zei. Een geweldige baan. Afgelopen maandag (3 dagen na aankomst) had ik mijn job interview en gisteren hoorde ik dat ik aangenomen ben als Assistent Manager bij een Cold Pressed Juice Company hier op het eiland. Ze maken onder andere koudgeperste biologische sappen en salades. Het bedrijf is 98% vegan. Waar ik uiteraard extreem gelukkig mee ben. And they picked me! Het is een geweldige, uitdagende allround baan bij een jong en fris bedrijf die na een recente start zo goed draait dat ze met onmiddellijke ingang versterking zoeken. Ik kan volgende week al beginnen. Ik heb er ontzettend veel zin in!! Ik krijg een verantwoordelijke, organisatorische functie met veel management taken en doorgroeimogelijkheden. Een baan die ik met veel passie kan gaan uitvoeren. Ik kan niet geloven dat me dit overkomt. Drie dagen voor vertrek stuurde ik mijn sollicitatie brief en nu, nog geen week na onze aankomst, heb ik de baan toegewezen gekregen. Ik kan er met mijn hoofd niet bij. Ik voel me fan-tas-tisch.

it-is-a-beautiful-thing-when-a-career-and-a-passion-come-together

Waar ik nog meer zeer blij mee ben is dat Chaps en ik een woning hebben gevonden. We hebben gewoon een huis!! Een woning met een geweldige view. Hooggelegen op een heuvel ten oosten van het eiland, dus met een prachtig uitzicht over Tafelberg en Sint Joris baai. Koekie heeft de gaafste kamer. Ze heeft 2 deuren waarvan 1 deur uitkomt in onze slaapkamer. En superveel ramen. En het mooiste uitzicht. Vanuit haar kamer kun je de zee zien. Het is een oud huis dus er moet veel aan gebeuren. Maar de woning heeft genoeg ruimte, een grote woonkamer, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een aparte werkplek, een washok en een enorme patio. Dus dat komt helemaal goed. We gaan er iets moois van maken. Volgende week maandag beginnen we met verven. Ik heb er zin in. Onze eerste woning hier op het eiland. Spannend.

Het maakt me zo trots (op mezelf en op mijn verbintenis met Chaps) dat we het leven aan het creëren zijn waar we van droomden. En dat alles zo vlot en soepeltjes verloopt. Moeiteloos. Alles wat goed is komt in een natural flow naar ons toe. Ik denk dat we zijn waar we nu zijn (in versneld tempo) omdat ik voor vertrek al was begonnen met affirmeren. Door me geen zorgen te maken en positief te blijven denken heb ik denk ik onbewust open stond voor alles. kansen konden op die manier vorm krijgen. Het universum steekt zo ingenieus in elkaar. Ik ben dolgelukkig. Dit had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken. Mijn familie is supertrots op mij. Mijn zusjes vinden het geweldig.

Alles begint te lopen. We hebben een huis, ik heb een baan. We zijn ingeschreven, we hebben een sedula. Als iets lukt dan ben ik zo blij, maakt niet uit wat het is. Via via hebben we bijvoorbeeld ook een tweedehands koelkast en wasmachine kunnen bemachtigen. Beiden apparaten zien er spiksplinter nieuw uit en zijn nauwelijks gebruikt. Dan denk ik, Jeej!! Ik kan straks gewoon mijn wasjes draaien en mijn eten koelen! Simple things. Er staan nog genoeg dingen op de lijst om te doen. Zo moeten we bijvoorbeeld nog onze rijbewijzen laten registreren, een daycare zoeken voor Koekie, een zorgverzekering aanvragen, een auto kopen. Maar ook dat komt allemaal goed. Zeker als we deze flow vast kunnen houden. Beetje bij beetje bouwen we aan een nieuwe basis. Thanks for all the support. ❤ We gaan hier iets moois neerzetten. Ik voel het.

Het is geweldig om (weer) thuis te zijn. Ik geniet met volle teugen van alles wat op mijn pad komt. We creëren een nieuw thuis.

10959298_935026606515317_8898840948128605115_n

Advertenties

2 gedachtes over “BAMM!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s